T4T Taken voor Talenten T4T Taken voor Talenten

T4T staat voor ‘Taken voor talenten’. De talentenbank brengt vraag en aanbod binnen de Petrakerk samen. Kunt u lekkere taarten bakken, goed met kinderen omgaan, bent u een handige klusser, helpt u graag anderen of houdt u van een goed gesprek? God heeft ons allemaal verschillende talenten gegeven. Dat maakt elk mens bijzonder en uniek. Door je talenten in te zetten kun je groeien, persoonlijk, maar ook als gemeente. Het geeft plezier en met uw inzet helpt u de Petrakerk. Lees maar eens Mattheus 25:14 over de man die zijn dienaren talenten gaf.

Registreren
U kunt zich bij T4T registeren en daarbij aangeven wat u graag zou willen doen voor de Petrakerk. Hierbij kunt u uw interesses, talenten en beschikbare tijd aangeven. Ook uw eenmalige inzet wordt zeer gewaardeerd. Wanneer er een passende ‘match’ is, wordt er met u contact opgenomen. Op deze manier bouwen we aan onze gemeente. Bouwt u mee?

Coördinator T4T: Thisine Rou Coördinator T4T: Thisine Rou

Tel: 0318-507877 e-mail:

T4T vacatures T4T vacatures

Onder /Nieuws/T4T kunt u de vacatures vinden, klik op:

Vacatures T4T

Vrijwilliger van de maand Vrijwilliger van de maand

Elke maand staat er een vrijwilliger centraal van de Petrakerk. De vrijwilliger vertelt over zijn of haar achtergrond en waarom hij of zij zich inzet voor de Petrakerk. Kent u iemand in de Petrakerk die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Geef deze persoon dan op via

6e Zondag van de herfst
datum en tijdstip 29-10-2017 om 09:30u