Protestantse Kerk in Nederland
Petrakerk Veenendaal
 
 
Avond met bezoek(st)ers, sectie 1, 10 november 2014 Avond met bezoek(st)ers, sectie 1, 10 november 2014
 
Doopouders Doopouders

Op 17 mei 2014 hebben we een heel inspirerende avond gehad met 9 doopouders. Helaas waren er wat afmeldingen. Onder leiding van Annet Schot  hebben we een aantal onderwerpen behandeld.

We mochten van boekhandel Van Kooten 2 dozen met verschillende kinderbijbels lenen en had Annet wat kinderbijbels en andere kijk/lees/voorleesboeken meegenomen. 

lees meer »
 
Op een mooie Pinksterdag, samen in de zon Op een mooie Pinksterdag, samen in de zon

Wat vieren we met Pinksteren????
De pinksterbloem, ‘t Pinkpopfestival, het lied ‘Op een mooie pinksterdag’ – het is allemaal bekender dan de betekenis van het Pinksterfeest. Wat Pinksteren inhoudt mag dan weinig bekend zijn, het is natuurlijk meer dan een lang weekend vrij. Het woord Pinksteren betekent letterlijk 50ste (Grieks: pentekostos), namelijk de 50ste dag ná Pasen. 

lees meer »
 
Bijeenkomst pastoraat

Bijeenkomst 12 november 2013
Bijeenkomst pastoraat

Bijeenkomst pastoraat

Bij de 11e van de 11e denken veel mensen aan iets anders dan aan pastoraat, toch waren we afgelopen maandagavond met ruim 40 mensen in het Trefpunt bezig met pastoraat. Op deze avond zo rond het eind van het kalender jaar is het de gewoonte om als taakgroep, dominee, ouderlingen, contactpersonen (bezoek(st)ers en de diakenen bij elkaar te komen. 

lees meer »
 
Avond nieuw ingekomen gemeenteleden Avond nieuw ingekomen gemeenteleden

Op de uitnodiging tot de ontmoeting hebben we 14 positive reacties mogen ontvangen. Samen met de ouderlingen en de voorzitter van de kerkenraad waren we toch met 19 mensen. 

Zoals de uitnodiging al aangaf met het gedicht van Stef Bos stond de avond in het teken van Ontmoeting.

lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

9e zondag van de herfst---------------DEZE DIENST WORDT---------------GEHOUDEN IN----------------- DE GOEDE REEDE !! ------------- aanvang 10:00u!! --------
datum en tijdstip 18-11-2018 om 10:00u
meer details

 
Privacyverklaring Protestantse Gemeente Veenendaal

Lees verder
 
Pastoraal meldpunt
meer
 
PGV-Vitaal Petrakerk
klik hier
 
Bestelformulier collectemunten
Klik voor de tekst
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.