Seniorenpastoraat Seniorenpastoraat

In het seniorenpastoraat is de pastoraal kerkelijk werker verantwoordelijk voor de pastorale zorg aan die mensen die op seniorenlocaties wonen. Dat wil zeggen, dat zij op bezoek gaat bij die mensen, dat ze samen met de mensen een weg zoekt in geloofs- en levensvragen, dat ze mensen bijstaat in het proces van ouder worden.

Ze begeleidt de mensen die achterblijven na een overlijden in de periode rond de uitvaart en gaat voor in afscheidsdiensten voorafgaand aan de begrafenis of crematie.

De pastoraal werker bezoekt ook de mensen die een verjaardagsjubileum vieren, dus 75, 80, 85  enz. worden.

Pastoraal werker: Mirande van der Wilt-Scholten

Schubertweg 14
3905 BE Veenendaal
tel  0318-526389

Senioren Soos Senioren Soos

Onze Senioren-soos is een soos voor ouderen uit geheel Veenendaal, ongeacht hun kerkelijke gemeente.
Deze soos staat onder verantwoordelijkheid van de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente in Veenendaal.
De bedoeling van onze soos is, dat men met elkaar , onder het genot van een kopje thee of koffie, spelletjes kan doen zoals sjoelen, Scrabble, TrioMinos, Rummicub etc. Ook om te klaverjassen of jokeren. Uiteraard gelden voor deze spellen, dat dit alleen kan bij voldoende deelname. Maar dat is meestal wel het geval.
Heeft men alleen zin om met elkaar te praten en koffie of thee te drinken, dan kan dit natuurlijk ook.
Als U opgehaald moet worden, dan graag dit vroegtijdig doorgeven aan: Teus van Lienden,
Tel.nr. 516732 (kan ingesproken worden)
Wilt U meer informatie, dan kunt U bellen naar:
Meta Eshuis, tel: 510029, Alie Hendriksen, tel: 516870 of 06-15016898,
 en Teus van Lienden, tel: 516732 of 06-38203064

Wij  hopen U daar te kunnen ontmoeten en een prettige en ontspannen middag met elkaar te hebben.
Namens ons Senioren-soos-team:
Teus van Lienden