Vastenactie 2016

Foto's dienst rondom het Nieuwe Liedboek

Klik hier voor de foto's

Filmpje van de Kinderkerstzang 2013

Klik hier voor het filmpje

Foto's startzondag 22 sept. 2013

Klik voor de foto's

Alleen met Elkaar - Vrijdag 6 september, de FIETS dag

Vanochtend een uurtje langer kunnen slapen dan gisteren. Vertrektijd was namelijk 07:30 in plaats van 06:30! Een heel verschil. Peter, Ruud en Hans Schot vertrokken om 07:00 richting Bedoin op de fiets om in te rijden. Al een hele prestatie. De rest van de fietsers en supporters werden in de, inmiddels vertrouwde, bussen richting de start gereden. Om 09:00 gingen ze van start om onderweg weer toegejuicht te worden door de vrijwilligers en lopers! Onze eigen Rick van Manen haalde als eerst de top in één uur en 38min (sorry, Rick, als we er een paar minuutjes naast zitten). Gisteren was afgesproken dat de fietsers die de top gehaald hadden weer zouden afdalen tot ze de laatste van de groep zouden tegenkomen. En dan was het plan om met elkaar naar de top te fietsen. En dat is gelukt. Het was prachtig! Voor iedereen een mooi moment. Één die nog lang herinnerd zal worden. Niet alleen op foto's (zie fotoalbum) maar ook op film! Voor de thuisblijvers nog heel even geduld. 15 september wordt deze sowieso afgespeeld in de Petrakerk, maar we hopen het eerder al online te zetten.

Bekijk alle foto's

Alleen met Elkaar - Donderdag 5 September, de (hard)LOOP dag.

Wat een kanjers, die (hard)lopers! Gefeliciteerd allemaal, want ja, iedereen heeft het gehaald.

We vertrokken om half zeven richting Bedoin om te verzamelen. En om stipt acht uur klonk het startschot. De hardlopers voorop, de wandelaars er direct achteraan.

De mensen die morgen gaan fietsen en de groep vrijwilligers heeft iedereen flink aangemoedigd, bedankt!

's Middags heerlijk aan het zwembad gezeten om uit te rusten en weer voor te bereiden. Het fotoalbum zit lekker vol, veel plezier!

Alleen met Elkaar - Woensdag 4 september

Gisteren is de tweede grote groep aangekomen in Roaix, gezamenlijk hebben we pizza gegeten!

Vandaag hebben we voor hele groep de kleding in Bedoin opgehaald en heeft een groep de Ventoux alvast verkend.

Alleen met Elkaar - Petrakerk de Mont Ventoux op

Afgelopen zaterdag is de eerste groep met vrijwilligers, wandelaars en fietsers naar Zuid-Frankrijk vertrokken!

De eerste omgeving wordt verkend, zo ook de route naar boven.

We gaan de komende dagen u op de hoogte te houden.

Afscheid van de nevendienst 21 juli 2013

Klik hier voor de foto's