Routebeschrijving Routebeschrijving

Vanaf de A12 (rijksweg Utrecht-Arnhem v.v.)

Verlaat de A12 via afslag 23 "Veenendaal/Rhenen/Renswoude". Richting Veenendaal/Rhenen (Rondweg-west) volgen. Net voor de spoorwegovergang linksaf ('t Goeie Spoor) tot aan kruising. Hier rechtsaf (Kerkewijk). Spoorwegovergang over. Na circa 500 meter vindt u de Petrakerk (herkenbaar aan klokkentoren).

Vanaf de A15 (rijksweg Tiel-Nijmegen v.v.)

Verlaat de A15 bij afslag "Kesteren/Ochten". Richting Kesteren/Rhenen. Doorrijden richting Veenendaal. Na restaurant De 3 Zussen rechtsaf (Kerkewijk) weg vervolgen. Na circa 500 meter vindt u de Petrakerk aan uw rechterhand (herkenbaar aan klokkentoren).

Vanaf de A30 (rijksweg Ede-Barneveld  v.v.)

Verlaat de A30 en sla af richting Utrecht (A12). Verlaat na ongeveer 4 km de A12 bij afslag 23 "Veenendaal / Renswoude". Richting Veenendaal (Rondweg-west) volgen. Net voor de spoorwegovergang linksaf ('t Goeie Spoor) tot aan kruising. Hier rechtsaf (Kerkewijk). Spoorwegovergang over. Na circa 500 meter vindt u de Petrakerk (herkenbaar aan klokkentoren).

4e zondag van Advent
datum en tijdstip 24-12-2017 om 09:30u