Welkom Welkom

Hartelijk welkom op de pagina’s voor de jeugd op site van de Petrakerk. Hier kunnen jullie allerlei informatie vinden wat er voor jullie gedaan wordt in de Petrakerk. Voor elke leeftijd is er wat wils. Van de baby’s tot de jeugd die het voortgezet onderwijs bijna gaat verlaten. Er wordt geprobeerd om zo veel mogelijk in ieders behoefte tot (geloofs)ontwikkeling te voorzien!

Mocht je toch iets missen of heb je verder nog vragen of opmerkingen, dan kun je altijd contact opnemen met een van de jeugdouderlingen of een van de andere leden van de Taakgroep Jeugd en jongeren.

We hopen je te ontmoeten.

Groetjes

Taakgroep Jeugd en Jongeren

Ronald Vinke (voorzitter)
Wilma van Dijk (ouderling):
Petra van de Kraats (ouderling):
Maartje Visser:
Anouk van Soest - Mac-Leane:
Harry Noorda

4e zondag van Advent