Protestantse Kerk in Nederland
Petrakerk Veenendaal
 
 
Voorzitter van de taakgroep: Rob van Manen

Rob van Manen
Voorzitter van de taakgroep: Rob van Manen

De Clerqstraat 3 - Veenendaal
Tel: 0318-551365 e-mail

lees meer »
 
Taakgroep: Actief en Constructief Taakgroep: Actief en Constructief

De taakgroep Actief en Constructief is verantwoordelijk voor initiatieven om extra geld in te zamelen voor niet-structurele projecten in en om de Petrakerk en het verstevigen van de onderlinge band van betrokken gemeenteleden.

Activiteiten zijn het Steunfonds Petra Actief, Petra Constructief en oud-papier inzamelingsactivieiten.

Verantwoordelijk voor de taakgroep is Rob van Manen.

 
Secretaris Petra Actief: vacant Secretaris Petra Actief: vacant

E-mail adres Petra Actief:

 
Steunfonds Petra Actief Steunfonds Petra Actief

Het Steunfonds Petra Actief is een geldwervingsfonds, dat functioneert onder verantwoordelijkheid van de Wijkkerkenraad Centrum-zuid Petrakerk

lees meer »
 
Petra Creatief Petra Creatief

Geen activiteiten gepland

 
Petra Constructief Petra Constructief

Petra Constructief is een groep vrijwilligers vanuit de Petrakerk, ook wel “de klusploeg” genoemd. Zij komen iedere dinsdagmorgen van 09.00 – 12.00 uur bijeen om onder andere onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen en de tuin rond de Petrakerk uit te voeren. Natuurlijk wordt het sociale aspect ook niet uit het oog verloren en wordt er gezamenlijk een kop koffie gedronken. Daarnaast helpt men bij het voorbereiden van andere activiteiten van Petra Actief, zoals bij het inzamelen van oud papier. Interesse? Kom dan eens langs op één van de dinsdagen.

 

 
Oud papier inzameling Oud papier inzameling

Oud papier
Eén van de manieren om geld in te zamelen is het ophalen van oud papier. Iedere 3de zaterdag van de maand is het mogelijk om van 09.00 – 12.00 uur uw oud papier in te leveren bij de Petrakerk. Onze vrijwilligers ontvangen u van harte en nemen uw oud papier graag in ontvangst.
De inzameling in de wijken stopt per 1 januari 2016. De gemeente Veenendaal heeft besloten om deze inzameling door ACV te laten doen.

PMD - pilot
Momenteel neemt Petra Actief ook deel aan een pilot vanuit de gemeente Veenendaal, het inzamelen van plastic, metalen en drankkartonnen (PMD). Deze pilot loopt tot april 2016. Na deze periode wordt bezien of de inzameling wordt voortgezet met de inzet van verenigingen e.d.. Als dit mogelijk is dan zal Petra Actief, afhankelijk van de ervaringen opgedaan vanuit deze pilot en het kunnen beschikken over het noodzakelijk aantal vrijwilligers, het besluit nemen of wij een wijk voor onze rekening nemen. 

Vrijwilligers - je hebt er nooit genoeg!
Vrijwilligers zijn hard nodig. Mogen wij gebruik maken van uw kostbare tijd? Alle kleine beetjes helpen. Veel tijd kost het u niet, maar ook uw inzet is onbetaalbaar. Doet u mee? Aanmelden is eenvoudig. U stuurt een email naar:  

 
 
 

Inloggen


 

3e zondag na Epifanie
datum en tijdstip 27-01-2019 om 09:30u
meer details

 
Link naar nieuwe website
link 
Stoelen- en bankenproef
 
Leeskring
Erfenis zonder testament
 
Pastoraal meldpunt
meer
 
Gemeente zoekt Predikant

Lees meer ...
 
Aanmelden voor de
Nieuwsbrief
 
wijdekerk

 
PGV-Vitaal Petrakerk
klik hier
Website voor de nieuwe wijkgemeente
Website 
 
Bestelformulier collectemunten
Klik voor de tekst
 
Privacyverklaring Protestantse Gemeente Veenendaal

Lees verder
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.