Sectie 1 Sectie 1

Sectie 1 staat onder leiding van ouderling Sjimmie Vernooij en diaken Gré Westerhof met medewerking van sectiemedewerker Jacob de Gooijer.

Daarnaast is een groot aantal bezoek(st)ers actief in deze wijk.

Ouderling: Sjimmie Vernooij

Sjimmie Vernooij
Ouderling: Sjimmie Vernooij

Sjimmie Vernooij
Moerasmos 21
tel: 511213

Sjimmie woont bijna 30 jaar in Veenendaal en daarvan is zij de laatste 20 jaar lid van de Petrakerk.
Zij was getrouwd met Dirk maar helaas is hij in 2006 overleden aan de gevolgen van leukemie.
Zij heeft een dochter (Sanne) en een zoon (Peter), beiden zijn getrouwd. Ook heeft ze nu 5 kleinkinderen, de jongste is op 20 september 2014 geboren. Zij werkt 3 dagen per week als administratieve kracht en 1 dag per week is zij oppasoma. Zij wandelt graag. Ook lekker een eind fietsen en korfballen zijn hobby’s.
Sinds januari 2014 is zij  sectie-ouderling maar daarvoor was ze vele jaren bezoekster.
“Ik  voel me zeer thuis in de Petrakerk. Zelf heb ik ervaren dat er naar me is omgezien in moeilijke tijden en ik wil graag wat doen voor de gemeente waar ik lid van ben. De voornaamste taken zijn het coördineren van het bezoekwerk en het leiden van de contact- middagen en avonden. Ook dienst doen bij de zondagse eredienst en rouw -en trouwdiensten behoren tot de taak van ouderling.
Vanuit mijn geloof, denk ik dat God ons mensen nodig heeft voor zijn werk, hier en nu.”

Diaken: Gré Westerhof Diaken: Gré Westerhof

Margaretha Turnorlaan 4