Je huwelijk laten bevestigen in de Petrakerk

Samen verder, met God als getuige.
Je huwelijk laten bevestigen in de Petrakerk

Ook in je huwelijk afhankelijkheid tonen van God

Trouwen ... Een dag waar je maanden lang naartoe leeft. Een dag die je maar één keer in je leven mee wilt maken. Voor gemeenteleden vaak ook een dag waar zij hun afhankelijkheid van God willen laten zien. Door hun huwelijk te laten inzegenen door de predikant.

Gesprekken

Gemeenteleden die graag hun huwelijk kerkelijk willen laten inzegenen, kunnen zich wenden tot het pastoraal meldpunt: , en tot het kerkelijk bureau. Het is goed om dat ruim van tevoren aan te kondigen. Met de predikant worden verschillenden voorbereidende gesprekken gevoerd over het huwelijk en over de inrichting van de huwelijksdienst.

3e zondag van advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 09:30u

Zondag 9 december 16:00 uur
Nine Lessons & Carols meer