VO-Dienst VO-Dienst

Zit je op het voortgezet onderwijs? Dan is de VO-dienst echt iets voor jou!
De VO-dienst is er elke eerste en derde zondag van de maand. Je gaat gewoon met je ouders de kerk in. Na ongeveer 10 minuten (als ook de kinderen naar de kindernevendienst gaan), gaan wij naar een aparte ruimte om onze VO-dienst te houden. We blijven daar tot de dienst in de kerk is afgelopen.
We lezen uit de Bijbel, praten daarover met elkaar en proberen dat te koppelen aan wat jou bezig houdt! Verder organiseren we door het jaar heen ook gezellige activiteiten met elkaar.
Van harte welkom!!!

Leiding:
Harry Noorda (coördinator; )

9e zondag van de herfst---------------DEZE DIENST WORDT---------------GEHOUDEN IN----------------- DE GOEDE REEDE !! ------------- aanvang 10:00u!! --------
datum en tijdstip 18-11-2018 om 10:00u

Privacyverklaring Protestantse Gemeente Veenendaal