sectie 1 sectie 1

Sectie 1 is het gebied ten noorden van de spoorlijn.

Straten

Acacialaan, Achterkerkstraat, Beatrixstraat, Blekerij, De Korenbeurs, De Sterke Arm, De Terp, Duivenwal, Duizend Roeden, Eikenlaan, Fluiterspad, Fluiterstraat, Frisia, Goeie Spoor, Heuvel, Hollandia, Julianastraat, Kalanderij, Kanaalweg, Kastanjelaan, Kerkewijk 1 - 79, Kerkewijk 2 - 56, Korte Molenstraat, Kostverloren, Lindelaan, Molenstraat, Populierenlaan, Smidstraat, Stationsplein. Stationssingel, Trommelaar, Tuimelaar en Weverij.

Inclusief:

• gemeenteleden (voorkeursleden) die wonen ten noorden van de lijn Valleistraat-Verlaat-Zandstraat-Panhuis-Wijk West (dus ten noorden van de spoorlijn);
  • gemeenteleden uit Renswoude, Ede en Bennekom.

Gemeenteleden die in verpleeghuis De Meent wonen, blijven horen bij de wijk waarin zij eerder hebben gewoond. Zij houden dus hun eigen ouderling, diaken en bezoeker.

Sectie 2 Sectie 2

Sectie 2 is het gebied Centrum-Zuid ten westen van de Kerkewijk.

Straten

Adriaen van Ostadelaan, Bart Poesiastraat, Barth v.d. Helststraat, Bergweg, Bilderdijkstraat, Binnenronde, David Tenierslaan, Da Costaplein, Da Costastraat, De Clercqstraat, De Savornin Lohmanstraat, Dr. Colijnstraat, Dr. De Visserstraat, Dr. Kuyperstraat, Dr. Slotemaker de Bruïneplein, Dr. Slotemaker de Bruïnestraat, Frans Halslaan, Gabriël Metsulaan, Gerard Doustraat, Groen van Prinstererstraat, Hovystraat, Jacob van Ruysdaelstraat, Jan Steenlaan, Jan van Goyenstraat, Jan Vermeerstraat, Kerkewijk 60 e.v.(even), Keucheniusstraat, Klaas Katerstraat, Lunenburg, Meindert Hobbemastraat, Mr. Dr. Schokkingstraat, Nic. Beetsstraat, P.H. van Rijnstraat, P.P. Rubensstraat, Patrimoniumlaan, Paulus Potterstraat, Rembrandtlaan, Sandenburg, Schimmelpenninckstraat, Sterkenburg, Talmaplein, Talmastraat, Thorbeckesingel, Van der Duyn van Maasdamstraat, Van Hogendorpstraat, Van Limburg Stirumstraat, Verbindingsweg, W.C. Beeremansstraat, Walenburg en Zuylenburg.

Inclusief:

• gemeenteleden (voorkeursleden) die wonen in Wijk West (ten zuiden van de spoorlijn);
  • gemeenteleden uit Elst, Ingen, Kesteren, Lienden en Tiel.

Gemeenteleden die wonen in verpleegtehuis De Meent blijven bij de wijk horen waarin zij eerst woonden. Zij houden hun eigen ouderling, diaken en bezoeker.

Sectie 3 Sectie 3

Sectie 3 is het gebied tussen de spoorlijn en de wijk Petenbos, inclusief het industriegebied.

Straten

Accustraat, Ambachtsstraat, Antennestraat, Azalea, Bobinestraat, Boslaan,  Cavansalaan, Cederlaan, Clematis, Coniferenlaan, De Smalle Zijde, Dennenlaan, Dynamostraat, Edelmanlaan, Electronenstraat, Energiestraat, Generatorstraat, Groenelaan, Groeneveldselaan, Hazelaar, Hortensia, Inductorstraat, Jasmijn, Kamperfoelie, Kerkewijk  81 – 179, Kernreactorstraat, Laan der Techniek, Larikslaan, Lavendel, Magnolia, Middelbuurtseweg, Middellaan, Moleculenstraat, Monte Christolaan, Nijverheidslaan, Oleander, Panterpad, Parallelweg, Pelikaanstraat, Plantagelaan, Produktiestraat, Prunus, Ritmeesterlaan, Sparrenlaan, Spoorlaan, Tabakslaan, Taxuslaan, Transformatorstraat, Turbinestraat en Zuivelstraat.

Gemeenteleden die wonen in verpleegtehuis De Meent blijven bij de wijk horen waarin zij eerst woonden. Zij houden dus hun eigen ouderling, diaken en bezoeker.

Sectie 4 Sectie 4

Sectie 4 is het gebied Petenbos en Petenbos-Oost.

Straten

Aalbes, Abraham Heetveldlaan, Aletta Jacobslaan, Beekmos, Berkenzwam, Beukenstuklaan, Bilzekruid, Bosbes, Bosmuislaan, Braammispel, Breukkruid, Bronmos, Bunzinglaan, Cuneraweg, Dalkruid, Dassenlaan, Elizabeth van Pallaesstraat, Eekhoornlaan, Egellaan, Engelse Werklaan, Ereprijs, Everlaan, Faunalaan, Floralaan, Fluweelmos, Framboos, Franjezwam, Frida Katzstraat, Grootveldlaan, Haarmos, Heelkruid, Heermoes, Hermelijnlaan, Honingzwam, Houtvesterlaan, Jac.P. Thijsselaan, Kaardenbol, Kantmos, Kerkewijk 181- e.v.(oneven), Klaproos, Konijnenlaan, Koraalzwam, Krulmos, Leverkruid, Linnaeuslaan, Longkruid, Margaretha Turnorlaan, Margriet van Arkellaan, Marterlaan, Mina Krusemansingel, Mispel, Moederkruid, Moerasmos, Nagelkruid, Otterlaan, Paddestoelenlaan, Parklaan, Petenbos, Prattenburglaan, Pronkmos, Puntmos, Rhenendael, Ridderzwam, Rimpelmos, Robijnenbosweg, Satijnzwam, Solkuillaan, Sterremos, Theeheuvellaan, Uilenbosweg, Varenmos, Veenmos, Veldmuislaan, Verlengde Spoorlaan, Verwierdelaan, Vliegezwam, Vossebes, Wederik, Weegbree, Wespeorchis, Wezellaan, Wilhelmina Druckerstraat, Zijdemos en Zilvermos.

Inclusief: gemeenteleden uit  Achterberg en Rhenen.

6e Zondag van de herfst
datum en tijdstip 29-10-2017 om 09:30u