Beste ouder(s) / verzorger(s),

Je brengt jouw kind(eren) naar de kinderoppas van de Petrakerk. Daar zijn wij als oppassers erg blij mee. Zo kun jij naar de kerkdienst en is je kind in goede handen. Om te zorgen dat de kinderoppas een fijne plek is voor alle kinderen vragen wij aandacht voor een aantal ‘regels’.

• Kinderen kunnen vanaf een kwartier voor aanvang van de kerkdienst worden gebracht in het Trefpunt. De oppassers zijn er dan al en kunnen vast wat speelgoed klaarleggen.

• Wil je zorgen dat jouw kindje gegeten/gedronken heeft voor je het bij ons brengt? We geven tijdens de kinderoppas geen eten, flesjes en fruithapjes aan de kinderen. Het geven van een fles/fruithap vergt teveel tijd van de oppassers die daardoor minder aandacht hebben voor andere kindjes. Drinken vinden we wel belangrijk en als de mogelijkheid er is zullen we (zeker bij een wat langere dienst) de kinderen een bekertje limonade geven. Dan krijgen ze op 1 moment allemaal hetzelfde te drinken. Na afloop van de kerkdienst kun je in het Trefpunt een kopje koffie / thee en limonade drinken.

• Een luier verschonen of met je kindje naar het toilet gaan doen we uiteraard wel.  Wil je wel zelf zorgen voor voldoende schone luiers, doekjes en eventuele schone kleren voor (plas)ongelukjes?

• Wil je als ouder zelf je kind van de oppas te halen? Dus niet door een oudere broer of zus. We vertellen graag hoe de oppas is gegaan en of er nog bijzonderheden zijn.

• Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe oppassers. Als oppasser bent u ca. 6x per jaar ingeroosterd. Tijdens het roosteren houden we rekening met zondagen waarop u niet kunt. Wil je meehelpen? Graag!
    Stuur een e-mail naar
    Christine van den Ham

Gerrieke Vinke
 Heb je nog goed, schoon en stevig speelgoed (bijv. loopauto’s / poppen) over en wil je deze ‘kwijt’? Overleg dan even met ondergetekende of wij dit speelgoed kunnen gebruiken.
Wij hopen dat een en ander niet te streng is over gekomen, maar willen graag duidelijkheid verschaffen en hopen daarom op jouw medewerking. Voor vragen kun je altijd terecht bij ondergetekende of één van de oppassers van dienst.

Met vriendelijke groet,
Namens alle oppassers,