Kinderopppas tijdens de dienst

Voor gemeenteleden en gasten met jonge kinderen hebben we in Het Trefpunt onze kinderoppas. Terwijl de ouders in de dienst zitten, zijn hun jonge kinderen bezig met spelen, tekenen en knutselen. En dat onder leiding van een volwassen vrijwilliger. Een vertrouwd gevoel.

Kinderen van 0 tot 4 jaar

De kinderoppas is bedoeld voor de kleintjes: kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf circa 15 minuten voor het begin van de dienst zijn twee oppassers aanwezig in het Trefpunt. Ouders kunnen met hen eventuele bijzonderheden doornemen. Er is genoeg speelgoed aanwezig voor alle leeftijden.
Aanmelden als oppas
Hebt u vragen over de kinderoppas in de Petrakerk? Wilt u zich aanmelden als kinderoppas? Neemt u dan contact op met
Christine van den Ham
Gerrieke Vinke

Ook jongeren van 13 en 14 jaar kunnen zich aanmelden om te helpen bij de kinderoppas!

3e zondag van advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 09:30u

Zondag 9 december 16:00 uur
Nine Lessons & Carols meer