Post Bezorger(s) gezocht Post Bezorger(s) gezocht
Voor de wijken Noord, Centrum en Zuid zijn wij op zoek naar een nieuwe interne postbezorger.
Het gaat om de te bezorgen post welke wij vanaf het kerkelijk bureau in Veenendaal te bezorgen hebben, zoals collectemunten acceptgiro’s en meer van dat soort post.
Dat scheelt ons als kerk veel postzegels nl. het gaat gemiddeld om 10/15 postadressen per week welke op het kerkelijk bureau gehaald kunnen worden.
Stel dat je denkt: Dit lijkt mij wel wat, of je wil meer weten, neem dan contact op met: Lidy Kroon, op 595203, of kom langs op het kerkelijk bureau.
Vanaf de 2de week in juli is onze nieuwe werkplek: Dennenlaan 5, de rechterzaal aan de Dennenlaan bij de Petrakerk.