Zaterdag 4 november Zaterdag 4 november

Op zaterdag 4 november is Petra Actief weer te vinden met een stand op de rommelmarkt in het voormalige pand van SetterHouse (hoek Nijverheidslaan – Laan der Techniek).
Oproep
Voor het inrichten van de grote stand op de Rommelmarkt in de Veenendaalhal op 4 november a.s. kunnen we weer van alles gebruiken!
Speciale spullen
Speciale spullen voor de stand van Henk Hensen, zoals oud porselein, schilderijen, lampen, glas-in-lood, oude spiegels, oude koffers, oud handwerk enz. Uiteraard zijn deze goederen in goede staat!
Boeken
Voor de boekenstand kunt u boeken (ook kinderboeken) inleveren, maar ook CD’s en Lp’s zijn welkom!
Kleding
Voor de kledingstand willen we graag najaars- en winterkleding verkopen. Ook schoenen, laarzen en tassen zijn welkom. Wij kunnen alles gebruiken en hopen de kledingrekken weer vol te krijgen!
Brengen / Halen
Iedere dinsdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur kunt u uw spullen inleveren in ‘Het Trefpunt’ of bij de oud papierinzameling iedere 3de zaterdag van de maand (voorzijde kerk). Het is ook mogelijk dat wij uw bruikbare spullen komen ophalen. Neemt u dan contact op met Henk Hensen, hij is bereikbaar op telefoonnummer (0317) 612 508.
Alvast bedankt voor uw medewerking! En mogen wij u begroeten op 4 november?
Namens alle vrijwilligers van Petra Actief

6e Zondag van de herfst