Boekje Gerrie Bres Boekje Gerrie Bres
Hoe velen kennen haar niet, deze oudgediende uit onze Petrakerk. Wat heeft zij zoal niet meegemaakt in haar leven, en dan niet te vergeten haar actieve inzet in en buiten de kerk.
Met behulp van een talentvolle tekstschrijver heeft zij daarover een zeer lezenswaardig boekje geschreven. Ik heb het in één keer uitgelezen. Wat is het geheim: Een geweldige mix van spiritualiteit en gelovig leven, vooral in tijden van beproeving.
Wie geïnteresseerd is: Bij de uitgang liggen 2 zondagen achter elkaar 3 inkijkexemplaren. Wilt u het boekje kopen, zet dan uw naam en adres op de intekenlijst. De kosten zullen, al naar gelang de vraag tussen de 10 en 12 euro bedragen. Ik zorg dan dat u het boekje  in huis krijgt.
Gerard Hörchner